Over 20 års erfaring med journalistik, rådgivning og medietræning


Jeg uddannet journalist i år 2000. Siden da har jeg lavet tusindvis af interviews, og har trænet og coachet hundredevis af folk forud for et interview. Herudover har jeg arbejdet med både tv-dokumentar og podcastproduktion. 


Jeg har erfaring fra begge sider af bordet. Jeg har skrevet for en lang række af medier - både nyhedsmedier og fagblade. I en årrække arbejdede jeg som journalist på dagbladet B.T., hvor jeg mest arbejdede med undersøgende journalistik. Og selvfølgelig med de hurtige nyheder. Så jeg kender indgående arbejdet på en redaktion og pressens arbejdsbetingelser.


Jeg har mere end 20 års erfaring som kommunikationsrådgiver for både danske og internationale virksomheder og organisationer.


Jeg har blandt andet arbejdet i som rådgiver hos Danmarks største reklamebureau Kunde & Co, hvor jeg rådgav og trænede ledere i danske og internationale virksomheder.


I dag driver jeg desuden medieudviklingsprojektet Socialt Indblik, der arbejder på at etablere et nyt medie, der med god, seriøs og konstruktiv journalistik sætter fokus på indsatsen for socialt og psykisk udsatte børn, unge og voksne.


Tre gode grunde til at vælge mig

FORDI JEG HAR ERFARRING BÅDE SOM RÅDGIVER OG JOURNALIST

Jeg kender både rollen som rådgiver, der skal hjælpe med at få budskabet frem, og så kender jeg rollen som kritisk journalist, der skal have et svar. Det betyder, at jeg ved, at et godt interview også rummer et budskab fra dig

FORDI DU KAN BRUGE TRÆNINGEN I DIT ARBEJDE - OG IKKE KUN I INTERVIEWS

Vi arbejder med realistiske cases fra din hverdag, så du kan bruge træningen til at forberede kritiske sager, eller du kan træne budskaberne i de positive historier, som du/I ønsker frem i pressen

Jeg brænder for at undervise. Det er derfor, jeg gør det. Derfor sørger jeg altid for, at du får en grundig sparring både under og efter kurset, så du selv kan arbejde videre efter kurset

FORDI JEG BRÆNDER FOR AT GØRE DIG BEDRE